مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور سند توسط اداره ثبت

سلام .من سال 99 یک قطعه زمین تک برگ شش دانگ وکالتی خریدم.از همون موقع تا به امروز نتونستم به نام بزنم چون ثبت اسناد میگه شهرداری تغییراتی لحاظ کرده و ...بعد بهم میگه شما باید برید مالکین تموم اون منطقه رو بیارید ببینیم اونا متعرض نباشن.همه ی ضلعهای سند توسط مهندسین utmخورده و برای اونام جای سواله .جالبه که شهرداری با همین وکالت رفتیم هیچ موردی ندیدن و گفتن مشکلی نیست .درضمن سند تک برگی قبلی هم از همین ثبت اسناد صادرشده تو سال 95.می تونید راهنمایی کنید کجا برم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه گفتن تمام مالکین اطراف را بیاورید ببینم معترض نیستند غیر قانونی است می‌توانید نشر آگهی کنید