مشاوره حقوقی رایگان - عدم استعلام اداره ثبت و صدور سند و اجرای رای

با سلام :
یک قطعه زمین زراعی به متراژ 450متر سی سال پیش به صورت قولنامه عادی خریداری نموده ام کل زمین 43.5 هکتار است وسند مشاعی دارد و در جلسه دادگاه با توجه به ترتیب ایادی قولنامه ها قاضی رای را به نفع بنده صادر نموده است و قاضی اجرای احکام دستور صدور سند را صادر نموده است ولی اداره ثبت شهرستان محل به دلیل عدم حد نگاری استعلام اینترنتی و صدور سند به اینجانب امتناع می کند وا علام می نماید که حد نگاری ملک موصوف در اداره ثبت تثبیت نگردیده است باید احدی از مالکین یا مالکین مشاعی برای حد نگاری ملک اقدام کنند تا به تونیم به رای شما جواب بدیم د ر صورتی که مالکین مشاعی حاضر به انجام این کار نیستند ممنونم لطفا منو راهنمایی کنید ضمنا حدود زمین فروخته شده را از مالکین اصلی که سند به نامشان هست به بنده توضیح دادند که این محدوده از ملک مون را به شما فروخته اند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول دادخواست اثبات مالکیت مشاعی بدهید سپس اقدامات لازم را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما میتوانید با موافقت اداره ثبت ، نقشه UTM از اراضی تهیه نمایید

با توجه به دادنامه صادره ، الزام اداره ثبت را بخواهید