مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

سلام . امروز یکی از دوستانم یه برگه نوشته دار گذاشت جلوم که در خصوص گرفتن پایان کار خونه بوده ازم خواست جای اونایی که خونرو بهشون فروخته امضا مختلفی کنم و اثر انگشت زیر اسم خودش زدم که بعدش ترسیدم و گفتم ن قبول نیست یوقت مشکل برام پیش میاد برا همین یک نفر دیگه دوبار اثر انگشت زد رو اثر انگشت من و بهم گفت مشکلی برات پیش نمیاد. میخواستم ببینم مشکلی برام پیش میاد یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً این کار شما جعل اثر انگشت می باشد و قصد آن دوست جنابعالی ظاهرا کلاهبرداری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح شود ممکن است که شما نیز تحت شرایطی شریک جرم یا معاونت در جرم مجازات شوید.
بهتر است در صورت امکان از دوستتان بخواهید تا برگه پاره کند و برگه دیگری بنویسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله متاسفانه امکان مشکل وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بهتر است از انجام چنین کارهایی خودداری شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اثر انگشت شما توسط کارشناس قابل تشخیص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان جعل و استفاده از سند مجعول می باشد