مشاوره حقوقی رایگان - آیا زمان زدن اثر انگشت را میشود کارشناسان دقیق بگن

قولنامه زمینی هستش که برگه سوم قولنامه که برای دارای هستش کاملا با کاربون نوشته شده است البته تمام برگهای دارای کاربونی هستن آیا برگه سوم مشاور املاک اعتبار قانونی داره و امضای پای برگه که کاربونی زده شده با اثر انگشت خریدار یا فروشنده می‌شود دقیق برآورد کرد که کی اثر انگشت زدن یا امضا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برگه کاربنی وبررسی مفاد وامضائات ان به کارشناسی سخت و دشوار خواهد بود ولیکن با کمی دقت کارشناس می تواند موضوع را احراز نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله معتبر است به شرطی که دارای امضا یا اثر انگشت باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیار به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد