مشاوره حقوقی رایگان - گران خریدن خودرو و خرابی ماشین

سلام. 3ماه پیش پراید هاچبک مدل77 را به قیمت 64 میلیون خریدم فروشنده خانم بودند و من به ایشان اعتماد کردم بعد فهمیدم قیمت این ماشین 50 تومان بوده تازه خرابی ها را هم به من نگفتن که الان نزدیک 10 تا 15 میلیون خرج داره به همین خدا خود فروشنده دید من34 میلیون قرض کردم ولی با کلک و نفر سومی به عنوان خریدار قیمت ماشین را بالا بردن الان من ماندم و یک ماشین داغون و34 میلیون بدهی تو را به خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید معامله را به دلیل غبن فسخ کنید ولی باید تحت شرایط خاص اقدام کنید اگر تصمیم گرفتید با وکلا سایت مشاوره داشته باشید