مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اعاده دادرسی و تجدیدنظر

با سلام و احترام
برای بنده ابلاغیه تکمیل هزینه‌های اعاده دادرسی و تجدیدنظر آمده ک نقص هزینه‌ تجدیدنظر بمبلغ 2300 بوده پرداخت کردم که بعداز آن هزینه رفع نقص اعاده دادرسی بمبلغ 2988000 تومان اومده ، آیا رأی بنفع بنده بوده ک چنین خواسته های برایم اومده با توجه به اینکه تمامی حساب‌های بنده توسط شعبه 16حقوقی مسدود شده ک توانايي پرداخت هزینه رو ندارم مگر اینکه از حساب بنده‌ قاضی محترم دستور برداشت بده تا صورت بگیره اگر نظر وکلای محترم مثبت است ک نزدیک یکسال هست ک هزینه‌های سنگینی متحمل شدم چطور محاسبه میشه و نفر سوم ک شاکی بنده بوده ایشان نیز با چک حقیقی بنده توسط کلاهبردار گرفتار شده و هزینه ها بعهده شاکی بنده هست یا کلاهبردار تکلیف چیست آیا بعداز مراحل فوق حساب های بنده رفع مسدودی میشه ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ارتباطی ندارد، در صورت عدم رفع نقص پرونده مختومه میشود