مشاوره حقوقی رایگان - هزينه دادخواست

سلام و خدا قوت خدمت مشاوران محترم
دادخواست الزام به تنظيم سند رسمى يک ماشين ٢٥ ميليونى از ابتدا تا موقعى كه سند تنظيم ميشود تقريبا چقدر هزينه دارد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. سه نیم درصد خواسته هزینه دادرسی است و اگر خوانده مجهول المکان باشد هزینه انتشار اگهی هم دارد و هزینه کپی به علاوه هزینه دفترخانه که متناسب با نوع خودرو و مدل ان تعیین می گردد.که می توان از دفتر خانه سوال کرد.