مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام و خسته نباشید
همسر من یک ساله که با من ازدواج کرده اما فقط عقد کردیم و هنوز عروسی نکردیم
من‌ سیاهه جهیزیه رو خودم به تنهایی امضا کردم بدون اینکه خانوادام خبر داشته باشن اما جهیزیه اورده نشده حالا به اختلاف رسیدیم
و طلب جهیزیه کرده
همه میدونن که منزل من تو این مدت کجا بوده و هنوزم هست
ولی جهیزیه ای اورده نشده کل فامیل میدونن که جهیزیه اورده نشده همه همسایه ها دوستان و اشنایان خبر دارن
چون اختلاف من درست یک‌ماه مونده به وقت عروسی بوده و قرار بوده جهیزیه رو بیارن اما نیوردن
ولی فقط فقط وسایلی که خودم خریدم مثل یخچال و گاز و فرش تلوزیون و ... داخل خانه ام هست با فاکتور خرید به اسم خودم و خود شخص فروشنده
حالا باید چکار کنم چطوری ثابت کنم جهیزیه نیورده

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یک استشهادیه تنظیم شده ومطلعین دیل آن را امضا کنند.