مشاوره حقوقی رایگان - قتل یا صدمه به درخواست خود شخص

سلام روزتون بخیر
1: اگه در فضایی پر تنش که خشم و نفرت درش حاکم هست و دو یا چند شخص درحال درگیری لفظی هستن، شخص اول به شخص دوم بصورت واضح یا ناواضح بگه "منو بکش" یا درخواست صدمه بکنه و شخص دوم کاری که ازش درخواست شده رو انجام بده و اتفاق ناگواری بیفته آیا شخص دوم مجرم شناخته میشه و باید محاکمه بشه؟ و اگه شخص دوم مرتکب قتل شده باشه به چه صورت محاکمه میشه؟
2: آیا آلت قتاله در شدت محاکمه تاثیر داره؟
3: اگه دو شخص با هم نسبت خانوادگی یا فامیلی داشته باشن یا غریبه باشن تفاوتی در محاکمه ایجاد میشه؟
4: اگه مدرکی برای اثبات درخاست شخص باشه مثل صدای ضبط شده یا شهادت افرادی که در صحنه حضور داشتن، تفاوتی در نحوه محاکمه ایجاد میشه؟
5: اگه فقط یک درگیری اتفاق بیفته که هیچ یک از دو طرف آسیب جدی نبینن و یک شخص اقدام به شکایت علیه شخص دیگه بکنه و شخصی که ازش شکایت شده در دادگاه حضور پیدا نکنه نتیجه چی میشه؟

اگه جواب سوال هارو مثل عددی که اول سوال گذاشته شده بدین خیلی خوب میشه .
ممنون بخاطر وقتی که گزاشتین

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سوال اول و به قتل عمد محسوب می‌شود و موجب قصاص است در پاسخ به سوال دوم حسب آثار و نتایج استفاده از وسیله ممکن است علاوه بر قصاص دیه نیز تعیین شود در خصوص سوال سوم خیر موثر نیست و سوال 4 مستندات در نحوه محاکمه نمودن تاثیری ندارد بلکه در کیفیت و موثر است و سوال 5 در صورت عدم پیگیری متهم ممکن است بر اساس دلایل ابرازی شاکی متهم محکوم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد