مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پسر برای مادر

پسر من مستمری تامین اجتماعی داشت فوت کرده و من مادرش هستم که 79 سالم است و تحت تکفل آن نبودم یعنی دفترچه بیمه برای من نگرفته بود ولی در مخارج زندگی کمک میکرد الان که فوت کرده و من هیچ درآمدی ندارم عروسم که هیچ بچه ای هم ندارد تمام حقوق پسرم را به نام خودش میگیرد رفتیم بیمه می گویند باید نامه یا دفترچه تحت تکفل بیارید تا سهم مادری برایتان تعلق بگیرد آیا راهی است راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پسر برای مادر
پسر من مستمری تامین اجتماعی داشت فوت کرده و من مادرش هستم که 79 سالم است و تحت تکفل آن نبودم یعنی دفترچه بیمه برای من نگرفته بود ولی در مخارج زندگی کمک میکرد الان که فوت کرده و من هیچ درآمدی ندارم عروسم که هیچ بچه ای هم ندارد تمام حقوق پسرم را به نام خودش میگیرد رفتیم بیمه می گویند باید نامه یا دفترچه تحت تکفل بیارید تا سهم مادری برایتان تعلق بگیرد آیا راهی است راهنمایی کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بیمه به شما تعلق میگیرد.