مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام من و خانومم احتمالا طلاق توافقی بگیریم.
1. من میگم اگر جلوتر بریم مهریه رو ببخشه بهتره یا اینکه وایستیم تا دادگاه بشه. جهت سریع شدن انجام کار و جهت سنگ انداختن دیگران این نظر رو دارم
2. من میخام مبلغی اندک پول بهش بدم ایا میشه بنویسه که من تمام سکه خودرم رو نقد دریافت گردم ایا باید اگر مقداری پول میگیره از من و بقیه رو میبخشه باید همین رو اعلام کنیم و همین ثبت بشه.
3. من باید چی بخواهم بنویسه دقیق بابت مهریه که قابل برگشت و... نباشه یعنی 100% تموم بشه بحث مهریه
ایا جلسه مشاوره قابل کم و زیاد شدن است یعنی میگم احتمال داره لفت بدن جلسه هارو یا این که یک تعداد جلسه مشخص است
4. یک راهنمایی کامل بکنید که من چیکار کنم که طلاق توافقیمون 100% بشه یعنی تو مشاوره زیاد طول نکشه و تو طلاق هم گرفتار عنوان طلاق و ... نشم و هر کی بره دنبال کارش و برگشتی نباشه.خلاصه عنوان جدایی و عنوان طلاق و عنوان مهریه چی باشه که دیگه برگشتی نداشته باشه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

در صورت تمایل تلفنی تماس بگیرید
پرونده شما مستلزم کمک تخصصی است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر تصمیم بر طلاق توافقی دارین می‌بایست تمام توافقات قبل از طرح دعوا صورت گیرد جهت تنظیم توافقات به دفاتر وکلای محل اقامت خود مراجعه نمایید