مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

یک پیرمرد60ساله مدت زیادیه که مزاحمت تلفنی یاپیام وواتساپ ایجادمیکنه.خیلی تذکر دادم ولی ایشون باحرفای خیلی خیلی رکیک فرستادن ویس وحرفای رکیک به من وهمسرم درواتساپ وپیام به کارش ادامه میده‌.وشماره من رو به عنوان یک زنه خراب به دیگران داده‌‌ هرشب ازساعت3صبح تا8صبح پشت هم تماس میگیره من ج نمیدم ولی بازتماس میگیره به دلایلی نمیتونم خطمو عوض کنم.چون نمیخوام خون راه بیفته به همسرم حرفی نزدم چیکارمیتونم کنم.بخوام شکایت کنم.کاری میتونم بکنم.چه حکمی بهش میدن بنظرتون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید صداشو ضبط کنی و چند نفر شاهد بگیری که داره تهمت میزنه و....بعد ازش شکایت کنی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی مباردت به ثبت شکواییه مبنی بر ایجاد مزاحمت توهین و فحاشی افترا و اخاذی و دیگر عناوین مجرمانه مربوطه از ایشان شکایت نمایید که قطعا" با اثبات دلایل شما قابل تعقیب و مجازات است اگر خط دائمی یا اعتباری باشد، چه خط ایرانسل، تالیا، همراه اول و غیره باشدفرقی نمی‌کند پرینت پیامک ها انجام پذیر خواهد بود البته اگر دستور قضایی باشد از بدو تولد سیم کارت هم پرینت پیامک ها و هم پرینت تماس‌ها توسط اپراتور قابل ارائه است و معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند تغییر کند با توجه به این که سرورهای شبکه‌های اجتماعی مزبور در ایران نمی‌باشد قابلیت استعلام عکس و پیامهای واتساپ و فیلم وجود ندارد ولی درصورتی که شاکی از پیام‌ها اسکرین شات گرفته باشد و یا پیام‌ها موجود بوده و پاک نشده باشد قابلیت پیگیری توسط پلیس فتا را دارد