مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل و خروج از شرکت

با سلام
بنده 2 سال پیش از طریق آگهی سایت جهت ارایه امتیاز مدرک تحصیلی برای ثبت شرکت با فردی آشنا شدم و قرار شد به مدت 2 سال مدرکم در اختیار ایشان باشد(آنگونه که مرسوم هست) تا به ازای این کار 13 میلیون تومان دریافت کنم. نامبرده فردی را معرفی کردند که قرار شد در دفترخونه از ما وکالت بگیرن برای ثبت شرکت (اکثر مکاتباتم با ایشون از طریق واتساپ موجود می باشدکه نفر دوم رو معرفی میکنن به بنده به همراه آدرس دفترخونه)با نفر دوم ملاقات انجام میشه در دفترخونه و متنی از پیش تعیین شده رو دادن به ما(پسرم همراهم بود) و با عدم آگاهی اینجانب از اصطلاحات حقوقی که به اخذ وکالت از بنده منجر میشه که بعدا متوجه میشم وکالت بدون تاریخ انقضا هست (وکالت بلاعزل و با حق توکیل به غیر) بعد از اینکه متوجه شدم دیگه به تماس بنده جواب نمیدن.
حال، شرکتی ثبت کرده و بنده رو به عنوان مدیر عامل انتخاب کرده و شرکت رو واگذار کرده به خریدار(وکالت بنده رو تفویض کرده) در اخرین تغییرات روزنامه رسمی خریدار بنده رو خارج از شرکا کرده و خودش رو هم رییس هیئت مدیره و همچنان به مدت 2 سال دیگر مدیر عامل هستم(برخلاف مکاتبات قبلی با وکیل که قرار بود 2 سال فقط از مدرکم استفاده کنه.
سوالم از حقوقدانان عزیز اینه که چطور بتونم:
1. وکالت بلاعزل که بدون مدت هست رو ابطال کنم(آیا باید شکایت کیفری بشه یا حقوقی و اینکه تحت چه عنوانی)
2. چطور میتونم از شرکت خارج بشم اینکه خارج از شرکا کرده کافیه برای اینکه فردا روزی درگیر مالیات نشم ( بعد از اینکه خارج از شرکا کرده سهام من مشخص نیست چقدره) و اینکه صلاحیت پیمانکاری که گرفته شده به اسم بنده تا پایان 1404 هست.
3. آیا امکان استناد به مکاتبات واتساپ جهت ارایه به دادگاه وجود دارد؟ و اینکه فقط شماره تلفن دارم از نفر اول و فقط فامیلش رو میدونم. آیا به دستور دستگاه قضا امکان شنود مکاتبات بنده با فرد وجود دارد که در آن بشه از ادعا اینجانب دفاع کرد.
4. اگه شکایت کنم باید از فرد اولی شکایت کنم که ایشون رو معرفی کرده یا نفر دوم که از من اینگونه وکالت گرفته یا اینکه از هر دو باید شکایت کرد
توضیح اینکه بنده ساکن اردبیل هستم طرف های مقابل ساکن تهران و مورد وکالت در دفترخونه تبریز انجام شده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین تا در صورت صلاحدید مدارک ارسال کنم جهت بررسی موضوع و قبول وکالت
* هدف اینجانب در مرحله اول ابطال وکالت و نهایتا خروج از شرکت هست(از سازمان برنامه و بودجه میشه کاری کرد؟) نگران اینم که بعد از این شرکت بره یه شرکت دیگه ثبت کنه و مادام العمر استفاده کنه

از وکلای اردبیل چند مورد راهنمایی خواستم بعضی گفتن چون موضوع وکالت انجام شده میشه وکالت رو ابطال کرد بعضی ها گفتن شکایت کیفری میشه کرد با عنوان شروع به کلاهبرداری
بعضی ها هم گفتن کاری نمیشه کرد...
سردرگم هستم ممنون میشم از جامعه حقوقدان عزیز لطفی در حق بنده بکنن و مشکلم حل بشه
بنده بازنشسته راه و شهرسازی هستم و اینگونه داره از من سو استفاده میشه
تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما در مقابل اداره
مالیات و تمام مسئولیتهای پرداخت مالیات و طلب اشخاص حقیقی و حقوقی از شرکت مسئولیت خواهید داشت و بر عهده شما خواهد بود
و مسئولیت تضامنی وجود خواهد داشت
و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر سواستفاده برخلاف توافق شده قابل شکایت است.