مشاوره حقوقی رایگان - از کارت ملی من استفاده شد

یک سیم کارت به نام من باکپی کارت ملی سیم کارت همراه اول گرفتی شدکه من خبر نداشتم تازه‌ فهمیدم جالبی سیم کارت سوزوندم یارو شماره های من نمیدونم از کجا پیدا کرده و زنگ میزنی وسیم کارت میخواد ومیگه کپی کارت ملی منو داری وباعث شده اختلاف بین من وهمسر پیش بیاد حالا من چیکار کنم؟؟ تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، شکایت مزاحمت تلفنی مطرح کنید تا از این رهگذر چنانچه مزاحم مرتکب جرم دیگری علیه شما شده باشد از قبیل جعل امضا و جعل هویت بتوانید تحصیل دلیل و به تبع شکایت کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
شکایت خود را مطرح نمایید.