مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهد توسط کابینت ساز

با کابینت سازی قرارداد بستیم 23 میلیون پرداخت کردم و 20 میلیون دو فرقه چک هر کدام به مبلع ده تومن دست ایشان هست. الان 9 ماه هست فقط چارچوب را نصب کرده و اصلا برای الباقی کار جلو نمی اید. میدانم باید شکایت عدم اجرای تعهد بکنم . ایا میتوانم کابینت رو به شخص دیگری واگذار کنم چون 9 ماه هست بلاتکلیف مانده ام و در همانجا سکونت دارم؟ و با ایشان از طریق شکایت حقوقی پیش بروم؟

پاسخ ها :

عدم اجرای تعهد توسط کابینت ساز شکایت از کابینت ساز به دلیل عدم انجام تعهد عدم انجام تعهد