مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدر

سلام
من اتفاقی فهمیدم پدرم با زنی در ارتباط هست و به خواهرم گفتم که ایشون قشقرق به پا کردن و الان همه چی تو خونه بحرانیه و برادر نوجوونم تهدید به خودکشی کرده، اگه این بچه بلایی سرش بیاد کی مقصره؟
پدرم اموال زیادی داره ولی بسیار ساده اس،ما اطلاعی از عقدی یا صیغه ای بودن یا بچه داشتن این خانم نداریم،ولی احتمال میدیم که براش خونه خریده باشه و میترسیم ازش وکالت نامه گرفته باشه، راهی هست از این خانم شکایت کنیم؟مادرم میتونه از پدرم شکایت کنه؟همه ی ما از لحاظ روحی و روانی صدمه زیادی دیدیم میترسم صدمه مالی هم ببینیم…

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود.
بهترین کار صحبت با پدر جهت پی بردن به اقدامات ایشان است و
اگر دارایی های پدر را می دانید بررسب کنید که منتقل شده یا خیر
یا یک وکالت کاری بگیرید از پدر و به ادارات ثبت و بانک و..... مراجعه کنبد

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

درصورتی که خانم متاهل باشه بله امکان شکایت موجوده

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطلق ازدواج مجدد بدون اجازه همسر یا دادگاه جرم نیست. ثانیا عدم ثبت ازدواج موقت بدون اجازه همسر و بدون ثبت هم جرم نیست. ثالثا اگر مردی حتی بدون اجازه دادگاه یا همسر اول به هر طریقی! ازدواج را ثبت کند، جرم عدم ثبت واقعه نکاح دائم را مرتکب نشده است. رابعا در فرض که مردی بدون اجازه دادگاه و همسر، ازدواج دائم کند بدون این که ثبت کرده باشد، برای همسر دوم جرمی متصور نیست و مجازات مربوط به زوج است.

فارغ از بحث کیفری اما زن اول با اثبات ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه خود می تواند به استناد بند 12 شروط عقدنامه تقاضای طلاق کند و در صورت تمایل علاوه بر طلاق می تواند مهریه را هم وصول نماید. زیرا با تحقق این بند از شروط ضمن عقد، زن وکیل زوج در طلاق می گردد اما اگر شوهر شرط مذکور را امضاء نکرده باشد زوجه می تواند از طریق اثبات عسر و حرج و البته استناد به بند 10 ماده 8 قانون حمایت خانواده مصوب 1353 از دادگاه تقاضای طلاق کند.