مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب غیر قانونی گاز

سلام من کوچه اختصاصی دارم ک همسایه شرقی من بدونه داشتن درب وبدونه اجازه من اقدام به نصب علمک گاز کرده!درصورتی ک خودش کوچه 7متری اختصاصی باتمام انشعابات داره!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه در ملک اختصاصی شماست قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود