مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی، وقت نظارت

سلام. برای داداش من چندماه پیش نوشته بودن مفسد فی الارض و حکم اعدام (49گرم شیشه بود) حالا بعد پنج ماه فرجام خواهی، دیروز 1401/5/20 پیامک اومده و متن تو سایت ثنا در قسمت خلاصه پرونده اینه:
1)پرونده مقید به وقت نظارت درتاریخ 1401/8/8میباشد
2)پرونده باعلت طرج اجرای حکم نسبت ب اتهامات اخفا، موادمخدر خرید و فروش، اداره کردن مکان جهت استعمال دخانیات، نگهداری موادمخدر، و محکومیتهای تعزیرات، ضبط مال و تعزیرات، جزای نقدی و تعزیرات، حبس تعزیری، شلاق و حدود-اعدام در دادسرای عمومی و انقلابی شهرستان... ب تاریخ 1401/5/20 ثبت گردید و باشماره بایگانی... ب شعبه اجرای کیفری دادگستری شهرستان... ارجاع شد.
3)وقت نظارت برای تاریخ 1401/8/8تعیین گردید
4)دستور قضایی مبنی بر با توجه ب وصول پرونده، عینا جهت صدور دستور بحضور ارسال میگردد
این منظورش چیه؟؟ تاریخ 8/8چی میشه؟ اصلا نمیدونم الان با اعدام موافقت کردن یا ن؟؟ فرجام خواهی هم کردیم، آیا حکم اجرا میشه؟؟؟ ممنون میشم دقیق توضیح بدید برامون خیلی نگرانیم! تو خلاصه پرونده هم نوشته

پرونده با علت طرح اجرای حکم ب محکومیتهای حدود-اعدام و تعزیرات، ضبط مال در تاریخ 1401/5/20 ثبت گردید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است اگر ابلاغی باشد از طریق سامانه ثنا می توانید مشاهده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است بعد. از مدتی به صورت حضوری پیگیری کنید تا قطعی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا حکم قطعی شده است و اجرائیه صادر و به شما ابلاغ خواهد شد
و برای دیدن رای فرجام خواهی حضورا به شعبه بدوی مراجعه نمایید