مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از استوری واتس اپ

من چندتا استوری تیکه دار در استوری واتس اپ گذاشته بودم ولی در همه استوریها نوشته بود بعضی ها ،یعنی خطاب به اسم خاصی نبود وفقط از کلمه بعضی‌ها استفاده شده بود که نون ونمک میخورن وپشت سرمان چیز دیگرو نباید ناراحت بود از آدم‌های ننگ زندگی که کنار گذاشتیم.میخاستم بدانم آیا مخاطبین من می‌توانند از من شکایت کنند وبگن منظورش با مابوده و توهین کرده، چون من از اسمی استفاده نکردم وفقط در متن کلمه بعضی ها بود. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در جرم توهین ، باید الفاظ صریح باشند و صراحت در معنی داشته باشند
و مخاطب توهین مشخص
باشد و