مشاوره حقوقی رایگان - به علت تشابه اسمی و مشکل عصبی وتکلم من که نتوانستم ثابت کنم در حبسم

باعرض سلام وادب
بنده درسال1399به علت سرقت به حبس رفتم که باجلب رضایت شاکی منع تعقیب شدم درحبس بودم که به من ابلاغ شد شاکی دیگر دارم که شکایت کرده بنده موتورش را برده ام درتاریخ3/1400که بنده حدود5 ماه بود که درزندان به سرمیبرم ولی به علت تکلم بنده ومشکل عصبی که داشتم نتوانستم ثابت کنم 9 ماه حبس گرفتم 4ماه دیگرش باقی مانده که در مرخصی به سرمیبرم راهی هست که این4 ماه رو زندان نرم باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست آزادی مشروط یا تعلیق
مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح
نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید رضایت شاکی را جلب کنید بعد درخواست عفو مشروط کنید