مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام من در حین خدمت دچار حمله بیماری ام اس شدم و حالا معاف دائم قبل خدمت دنبال استخدامی سپاه بودم و تمام ازمایشات سالم بودم و برج 10 سال97دوره کویر رفتم و هیچ مشکلی نداشتم و بیماری نداشتم و در خدمت دچار سردرد و حمله شدم و نه بهداری پادگان باز بود و نه من دکتر بردن و نه حتی قرص سردردی به ما دادن حالا باید هرماه یک میلیون نیم پول دارو بدم خواهشا دقیق جواب بدین نه با یک خیر خالی جواب بدین ؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر در خدمت دچار عارضه شده اید این امر باید در نظریه کمیسیون قید میشد و معلول خدمتی و یا جانباز خدمت میشدید هم نگران کار نبودید و هم مراحل درمان تان بهتر پیش می رفت جهت اعتراض به نظر کمیسیون به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید