مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه

با سلام ملک ما شمالی است و یکسالی میشه که روی پشت بام حدودا 60متر زیر بنا احداث کردم و یک حیاط خلوت در ضلع جنوبی که ملک جنوبی کوچه بغلی در ضلع شمالی تراس رو به حیاط خلوت داره که اول شاکی از ما به علت مشرف بودن بعد من 2متر دیوار کشیدم دور حیاط که دید به هیچ وجه ندارد با این حال چون اکثر مواقع روی پشت بام هستن و من هم کبوتر دارم تو حیاط خلوت باز هم شاکی شده
در صورتی که الان آمدن آنها روی پشت بام خودشون که مشرف به حیاط دور چینی من میباشد مزاحمت دارند ولی هنوز اونها از من شاکی هستن چون با شلوارک و رکابی تو حیاط هستم و درضمن امشب هم 4نفری اومدن و تو کوچه ما داد و بیداد کردن و کوبیدن به در وقتی هم که رفتم میگن پدر ما آدم خوبیه تو خونه شما نگاه نمی کنه
اول اینکه اونا از من شکایت کنن چی میشه
دوم من میتونم شاکی بشم با توجه به اینکه بیشتر مواقع خودم تو حیاط پشت بامم هستم ولی دور چینی داره

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

هروقت شکایت کرد تماس بگیرید