مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نامه عدم نیاز

سلام 4سال در شرکت کشت و صنعت کار میکنم هر6ماه قرار داد تنظیم میشه اما بخاطریکسری بی حرمتی هادرپایان قراردادخود نمیتوانم با این کارفرما کارکنم وبمن گفته شده به هیچ وجه بشما نامه عدم نیاز نمیدهیم باید بمانی همینه که هست وقراردادجدید امضا کنی سوال من از شما این است ایامیتوانم بعداز پایان قراردادم از بیمه بیکاری استفاده کنم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید نامه عدم نیاز از کارفرما بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در این خصوص از کارفرما نامه عدم نیاز اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید نامه عدم نیاز بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید نامه عدم نیاز از کارفرما بگیرید تا بتوانید از بیمه بیکاری استفاده ککنید