مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ نامه عدم نیاز برای بیمه بیکاری

من قراردادم آخر اسفند تمام شده و کارفرما قصد ادامه همکاری ندارد برای بیمه بیکاری نامه عدم نیاز چه تاریخی باید داشته باشه با توجه به روزهای تعطیل اول فروردین؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
برای آخر سال باشد نیز منع قانونی ندارد
...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

محتوای قرارداد ملاک موضوع است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه روزهای تعطیل اول فروردین معمولاً به عنوان تعطیلات نوروزی در نظر گرفته می‌شود، برای صدور نامه عدم نیاز برای بیمه بیکاری، تاریخ 31 اسفند ماه (آخرین روز سال) مناسب است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به تاریخ اتمام قرارداد باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ترک کار باید ظرف یک ماه نامه عدم نیاز را به اداره کار تحویل دهید و اگر شرکت نامه نداد می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما از تاریخ اول فروردین 1402 دیگر در مجموعه مد نظر مشغول به فعالیت نیستید بایستی نامه عدم نیاز به تاریخ 5 فروردین 1402 تنظیم شود؛ زیرا اولین روز کاری سال محسوب می‌شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از درخواست استعفا و گذشت یک ماه می توانند نامه عدم نیاز دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورتی که کارفرما حاضر به دادن نامه عدم نیاز نشود شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرف یک ماه از اتمام قرارداد باید مراجعه کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .