مشاوره حقوقی رایگان - وسایل خانه

با سلام. من و همسرم در ازدواج شرط گذاشتیم که همسرم برای من مراسم‌نگیرد و من هم جهاز نبرم اما در طول زندگی مشترک چون شاغل بودم همه جهازم را کم کم خریدم متاسفانه همسرم بر اثر بیماری فوت کردند و چون بیکار و بیمار شدند من خودم حتی خرج ایشان را می دادم حالا آیا خانواده همسر می تونن مدعی وسایلی که خودم خریدم بشن و بگن که من جهازی نبردم؟ باید چه کنم

پاسخ ها :

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

با ارایه فاکتور های خرید و شهادت شهود میتوانید اثبات نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بهتر این است فاکتور .سایل را داشته باشید وگرنه جزو ماترک زوج محسو ب شده و سایر ورثه ارث میبرند