مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن اجاره نامه

سلام
بنده پارسال خانه ای رهن کردم و یک ماه پیش تاریخ قرار داده به پایان رسید و خانه را تخلیه و تحویل به موجر دادم. موجر از بنده رسید گرفت که اجاره نامه را تحویل ایشان دهم ولی متاسفانه بنده اجاره نامه را گم کردم چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما اگر موجر قبول دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ایشان به دفترخانه بروید اقرارنامه بنویسید که مهلت اجاره پایان یافته و ملک تحویل داده شده و نسبت به مورد اجاره هیچ ادعایی ندارید‌.