مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه با 1/4فیش حقوقی کفیل

با سلام.همسر بنده شاکی پرونده ضرب و جرح عمدی هست و با حکم جلب متهم تحویل دادگاه داد اما متهم با سند آزاد شد و تاامروز متواری میباشد الان پرونده در اجرای احکامه و مسئولین به ما گفتند میزان دیه حدودا150 میلیون تومانی قرار است ماهانه 1/4از فیش حقوقی 1 فرهنگی به صورت تقسیط به بنده پرداخت شود و روی سند و وجه الکفاله هیچ اقدامی نکردند چون سند کفالت بوده در صورتی که در ثنا ذکر شده که دادستان دستور ضبط سند را به اسناد و املاک داده بوده!هرچقدر به دادستان نامه زدم و ملاقات کردم که هیچ پزشکی صورت همسرم را به صورت تقسیط عمل نمی‌کند اما فایده ای نداشت و فقط رئیس دادسرا گفته به دادسرای مرکزی شکایت ببریم.میخواستم بدونم آیا تقصیری از دادسرا صورت گرفته یا تبانی شده که انقدر غیر منطقی و نادرست رای صادر شده و میخواد به اجرا در بیاد؟ و یا روند عادی پرونده است و من چه اقدامی برای پایمال نشدن حقم باید انجام بدم.تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در مرحله اجرای حکم کیفری اگر مالی از محکوم سراغ دارید معرفی کنید تا توقیف شود و دیه پرداخت گردد