مشاوره حقوقی رایگان - شهودی ورزند برای کتک زدن همسر

همسرم بدون اجازه پسرم باخودش برده خونه خاهرش نمیدونم ججوری ولی 16 نقطه ازبدنش کبود شده پسرم به عنوان شهود بردن دادگاه شهودی که داده انو بردن دادنش به مادرم ما در نیکشهر چابهار زندگی می‌کنیم با خواهرش تلفنی حرف زدن او براش اینترنتی بلیت گرفته بود ورفته بودن ازمن شکایت کردن خواهرش مخشون زده بار اول نیست لعنت بهش که میخواد زندگیمون خراب کنه من همسرم خیلی دوست دارم درخواست طلاق داده ایا موفق میشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر موافق ب طلاق نیستید با هم مدارا کنید و علت وقوع حادثه به فرزندان را جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون زوج میتواند حتی
بدون دلیل دادخواست طلاق اقامه
نماید ولی بعد از صدور حکم طلاق و
برای اجرای حکم طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا
تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید
مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و ...
یا در ظرف سه ماه دادخواست اعسار را مطرح نماید و حکم اعسار صادر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند عسر و حرج خود را ثابت کند بله دادگاه با طلاق اوموافقت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله زوج هر وقت بخواهد می تواند ولی باید در زمان ثبت طلاق تمام حق و حقوق مالی زوج را پرداخت کند یا اینکه دادخواست اعسار بدهد