مشاوره حقوقی رایگان - حقوق خانواده

با سلام و خسته نباشید
اگر محل کار و زندگی مرد مثلا در قزوین باشد آیا میتواند منزل مشترک را در مشهد بگیرد "به جهت در امان ماندن از دخالت های خانواده همسر "
در این حالت زن میتواند از طریق دادگاه مانع اینکار گردد؟ با این عنوان که مرد قصد اذیت دارد ؟
اساسا دادگاه به فاصله مکانی زیاد بین محل کار مرد و محل زندگی مشترک ایراد میگیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر باعث عصر و حرج زن شود بله می توان ایراد بر آ وارد کرد در غیر این صورت خیر تشخیص عصر و حرج با دادگاه است

یک وکیل

سلام " در فرض سوال اگر در عقدنامه رسمی اختیار تعیین منزل به زوجه داده نشده باشد و حکم قطعی نیز از مرجع قضائی صالح بابت اختیار تعیین منزل از باب خوف ورود ضرر بدنی ، مالی یا شرافتی از طرف زوج به زوجه صادر نشده باشد ، زن باید در منزلی که شوهر در هر جای قابل سکونت در هر نقطه از کشور تعیین می نماید سکونت نماید وگرنه استحقاق دریافت نفقه از باب عدم تمکین از شوهر نخواهد داشت . ضمن اینکه نگارش عبارت فارسی مشقت شدید توسط همکار محترم ، صحیح آن به به عربی عسر و حرج است .