مشاوره حقوقی رایگان - مکان زندگی

سلام.
من قبل ازدواج با خانمم در مورد مکان زندگیمون برای بعد ازدواج به همدان یک سری قول دادم.
فقط به خانمم قول دادم نه به خانوادش

اما الان پشیمان هستم و میخوام برگردم به شهر خودم شیراز.
در ضمن ما عقد مکان نکردیم، یعنی از شروط عقد ما نبوده.
فقط یک قول ساده و تحت شرایط بوده
آیا خانمم میتونه نیاد؟

پاسخ ها :

نسیم صبور

نسیم صبور :

با سلام . تعییین محل زندگی و سکونت زندگی مشترک با زوج هست و تا زمانی که به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج قید نشده باشد و این حق به زوجه واگذار نشده باشد زوجه مکلف به تبعیت از همسر خود هست .

یک وکیل

سلام" زوج می تواند هر محل قابل سکونتی را در هر نقطه از کشور بعنوان محل زندگی مشترک تعیین نماید و زوجه مکلف به تبعیت از آنست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، طبق قانون مدنی مدیر و رییس خانواده مرد است، اصل بر این است که مرد همان‌طور که نفقه زن (شامل مسکن ، خوراک و پوشاک و ...) را به عهده دارد، طبق ماده 1114 قانون مدنی باید حق انتخاب مسکن که از لوازم تأمین نفقه است، را نیز داشته باشد. بنابراین مرد با امتیاز و حقی که قانون به او داده است، می‌تواند وضعیت مسکن را تعیین کند. مگر این که مرد در زمان عقد نکاح، این حق خود را به زن واگذار کند؛ در این صورت اصل حق مرد بالعکس شده و زن حق تعیین مسکن را بدست می آورد. (و یا تعیین مسکن با موافقت و نظر هر دو نفر باشد.موفق باشید

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین