مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل زندگی

با سلام، شوهر من اهل روستا هست و من اهل شهر. هر دو تحصیل کرده ایم. شوهرم دو ماه پیش، من رو کتک زد و به خانه ی پدرم آورد. بعد از 50 روز که به دنبالم آمد، پدرم شرط کرد که تعهد بدهد که دیگر دست بزن ندارد. ولی ایشون سر باز زدن. الانم تهدید می کنه که من رو برای زندگی به روستا میبره. آیا این توانایی رو داره؟ من تو عمرم تو روستا زندگی نکرده‌ام.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر انست که در صورت ضرب و جرح توسط شوهر حتما در هر نوبت شکایت و درخواست معرفی به پزشکی قانونی بشود تا ضمن مجازات این بدعت زشت مرد سالاری رخت بربندد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام ایشان باید منزلی در حد شان شما برایتان فراهم کند توصیه میکنم دادخواست مطالبه نفقه بدهید