مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

با سلام
بنده با کابینت سازی قرار داد بستم. مبلغی از کار رو انجام داده اندازه همین مبلغ هم تقریبا پول گرفته
ی چک برا ماه آینده از ما گرفت و بقیه کار رو نیومد انجام بده. من شکایت کردم و تامین دلیل هم کردم ولی تاریخ دادگاه رو برا بهمن ماه زدن.
من چطوری میتونم جلوی چک رو ببندم؟ باید پول به حساب دادگاه بریزم؟ مراحل چیه دقیقا؟
ممنون

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

همان تامین دلیل باید وصول چک رو متوقف کنه و باید از دادگاه درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضمن تقدیم دادخواست استرداد لاشه چک وجوه را در حساب تان توقیف کنید.

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

نمیتونید این کار رو بکنید مگر ادعای سرقت چک یا کلاهبرداری یا مفقودی بشه که اگر نشه اثبات کرد این کار در حکم صدور چک بلامحل خواهد بود دادخواست الزام به انجام تعهد نسبت به طرف مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درخواست دستور موقت جهت توقیف چک را میکردید