مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خدمت شما
شوهرم به دلیل رابطه نامشروع محکوم به شلاق و 2,سال تبعید شدند، به دلیل بدهی خانه ای نداریم و من و فرزندانم در خانه پدری به سر میبریم،نفقه نمیدن چون درآمدی ندارند، و در کل از هیچ نظر صلاحیت زندگی مشترک ندارندو با وجود تمام موارد حاضر به طلاق توافقی هم نیستند، ایا من با حکم رابطه نامشروع شوهرم میتونم طلاق بگیرم؟ یا بازم باید شوهر بخاد تا حکم طلاق صادر بشه لطفا راهنمایم کنید خیلی تو عذابم

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق به لحاظ رابطه نامشروع و عسرو حرج مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با همان حکم و حکم نپرداختن نفقه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم به اثبات رابطه نامشروع می تواند در صدور حکم طلاق موثر باشد ولی
و