مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر

سلام. من حدو 6 سال عقد بودم و الان یکسالی هست که اومدیم تو خونمون و از روز سوم من مچ شوهرمو گرفتم و بعد متوجه شدم که ایشون با خانمی2 سال دوست بودن و بجز این خانم با چندین نفر دیگر رابطه پیامکی و چت نامشروع داشتن میتونم از ایشون شکایت کنم و درخواست طلاق بدم مهریمو بگیرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام اگر بناي زندگي داريد
به فكر ساختن آينده باشيد
در غير اينصورت مي توانيد طلاق بخواهيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید رابطه نامشروع را ثابت کنید بله میتوانید بر اساس آن طلاق بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای طلاق باید مدارکی دال بر سو معاشرت ایشان جمع آوری نمایید .
مطالبه مهریه نیز نیاز به دلیل خاصی ندارد و حق شماست