مشاوره حقوقی رایگان - افزایش کرایه بیشتر از 25 درصد

سلام ، من چهار ساله پیش منزلی رو اجاره کردم وهرسال با مبلغ 25 در افزایش ، تاامسال که صاحب خانه گفته باید صد درصد زیاد کنم در غیر این صورت باید تخلیه کنم ، برای من امکان پرداخت چنین مبلغ نیست البته در طی این چند سال ما به املاک برای تمدید مراجعه نکردیم فقط پشت قولنامه نوشتیم وامضاء کردیم ، اگر شکایت کنم اون میتونه حکم تخلیه برای من بگیره ، و بگه دو فرزند دارم میخوام بدم اونا بشین البته در اون ساختمان شش منزل داره که همه رو هم اجاره داده . منو راهنمایی کنید چگونه میتونم هم باعث ناراحتی ببین خودمون نشم هم کرایه رو قدر زیاد نکنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد
اجاره بها برای موجر ارسال نمایید
و سپس اجاره بها را با افزایش 25 درصد به حساب ایشان واریز نمایید
و طبق مصوبه جدید ، قرارداد اجاره خودبخود با افزایش 25 اجاره بها تمدید خواهد شد و نیاز به تنظیم قرار داد هم نیست مگر در موارد
استثنائات

یک وکیل

بزارید دادخواست تخلیه مطرح بشه تصمیم و برسی بر عهده شورای حل اختلاف هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند بابت نیاز شخصی با ادله اثباتی درخواست تخلیه دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به مصوبه ستاد کرونا استناد کنید.