مشاوره حقوقی رایگان - افزایش نفقه گذشته فرزند

سلام. پسر و 21 سالمه و دانشجو هستم، دادگاه طبق سال 91 نفقه من رو 130 هزار تومان تعیین کرده که تا الان پدرم پرداخت کرده ولی هیچ افزایشی نداشته که قطعا بخاطر تورم این مبلغ الان ارزش پایینی داره و طی این سال ها مخارج زندگی من بر عهده مادرم بوده، میشه افزایش نفقه گذشته خودم و مخارج طی این 10 سال طبق تورم مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

بله افزایش نفقه میتوانید ولی نفقه معوقه قابل مطالبه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نفقه گذشته قابل مطالبه نمی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نفقات گرشته در مورد اقارب و خویشاوندان قابل مطالبه نیست ولی می توانید دادخواست تقاضای تعدیل نفقه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست میتوانید برای تعدیل نفقه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تعدیل نفقه دهید از این به بعد افزایش با نظر کارشناس محاسبه میشود.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله دادخواست تعدیل نفقه (افزایش ) به شورا ارجاع نمایید