مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مبلغ شارژ واحدها در مجتمع تجاری که اساسنامه ندارد

در یک مجتمع تجاری که فاقد اساسنامه است ولی هیات مدیره بر اساس رای گیری انتخاب و به صورت کدخدا منشی مجتمع را اداره می کند اگر نسبت به مبلغ شارژ اعتراض داشته باشیم چگونه باید اقدام کنیم.؟
اگر میزان شارژ را کارشناس رسمی تعیین کرده باشد چطور؟
سپاس از لطف شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق فانون تملک اپارتمانها میتوانید از طریق مراجع قضایی ااعتراض به میزان شارژ را مطرح نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مواد 7 ،18 و 24 آیین نامه قانون تملک آپارتمانها را مطالعه بفرمایید