مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری خوانده

با سلام
دادخواستی مبنی بر صدور اجراییه چک برگشتی صیاد در یکی از دفاتر قضایی تنظیم کردم ولی با پیگیری متوجه شدم خوانده تلفن همراه خود را خاموش کرده و آدرس ثبت نامی در سامانه ثنا را تغییر داده است....از چه طریقی امکان پیگیری دادخواست وجود دارد؟...آیا همزمان میتوانم به اداره ثبت بروم و درخواست توقیف اموال کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست استرداد دادخواست
بدهید
و به اجرای ثبت مراجعه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صدور اجراییه نیاز به ابلاغ ندارد بدون رسیدگی رای صادر میشود و محکومیت صادر و بعد از ارسال به اجرای احکام جلب سیار و یا توقیف اموال بگیرید