مشاوره حقوقی رایگان - جهات اعتراض به رای کارشناسی

سلام. ما وصیت نامه ای داریم و قرار ارجاع به کارشناسی یک نفره برای احراز صحت امضا و اثر انگشت صادر شده.
در رای ایشان آمده که
1- یک فقره امضا از لحاظ گردش و چرخش قلم و خطوط زینت امضا و... با امضائات مدارک اساس تطبیق نامبرده در یک راستای فنی و مطابقت دارد.(مثبت)
2- اثر انگشت منتسب به مرحوم به دلیل اخذ اثر به صورت غیر فنی؛ عدم کفایت خطوط و نقاط و زوایای لازم و...
جهت تطبیق و مقایسه قابل بهره برداری نیست.
3- در بررسی سند مورد ادعا دلایلی مبنی بر مقدم بودن امضا و اثر انگشت نسبت به متن مشاهده نگردید.

میخوام ببینم با توجه به اینکه رای ایشان صریح است و تمام موارد خواسته شده از ایشان اعم از صحت امضا و اثر انگشت و مقدم و متاخر بودن متن نسبت به امضا و اثر انگشت اظهار نظر گردیده.

از چه جهاتی امکان اعتراض طرف مقابل به نظر کارشناسی وجود دارد؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

از حقوق قانونی ایشان میباشد که نسبت به نطر کارشناس بدوی معترض و تقاضای ارجاع به هیات کارشناسی را نماید