مشاوره حقوقی رایگان - دعوای تصرف عدوانی

باسلام اینجانب در دعوای تصرف عدوانی در مرحله بدوی رای به نفع من صادر شد و خواهان اعتراض گذاشت و در تجدید نظر با قرار کارشناسی نظر کارشناس هوایی که اشتباه بود رای به نفع خواهان شد و دوباره من اعتراض گذاشتم وبا تامین دلیل ی کارشناس دیگر نظر داد مغایر با نظر کارشناس اول ولی باز هم دادگاه قبول نکرد و نزدیک به سه جریب زمین من به نفع خواهان شد البته من اظهارنامه سند ثبتی دارم از زمین سوال من این هست که من به کدام مرجع میتوانم برای شکایت و مطالبه حقم دادخواست دهم آیا میتوانم به دیوان عدالت اداری برای نظر کارشناس که نظر جعلی واشتباه داده شکایت کنم لطفا به من بگین بهترین راه برای احقاق حقم چیست سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالک هستید می توانید اثبات مالکیت و خلع ید طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات مالکیت و خلع ید طرح دعوا کنید