مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به هزینه کارشناسی

بنده برای ثواب خانه ای با قدمت 35 سال را برای یک نفر اجاره کردم و قرارداد نوشتم. بعد از یک سال از این موضوع پسر خانواده که معتاد بوده ، کلیه وسایل مثل کابینت و در و کنتور و ... را فروخته است و بعد از مدتی صاحب خانه از من شکایت کرده ؛ کارشناس دادگستری بدون در نظر گرفتن قدمت خانه و وسایل آن ، حدود 100 میلیون تومان خسارت اعلام کرده ، در حالی که قیمت کل این ملک 250 میلیون است. چطور می توانم به این نظر کارشناس اعتراض کنم؟ آیا می تونم عنوان کنم خودم ملک را به حالت اول تحویل صاحب خانه می دهم و نظریه کارشناس در خصوص مقدار خسارت را قبول نکنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در همان دادگاه به نطریه کارشناس اعتراص کنید تا به کارشناس سه نفره ارجاع شود.
بهتره نطریه سه نفره بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما به نظر کارشناسی اعتراض زنید متن لایحه را می توانید بدهید یک وکیل تنظیم کند از طریق همین سایت هم می توانید هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراص کنید تا در هیات سه نفره مجددا کارشناسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ظرف 7روز باید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید،همچنین حق تجدیدنظرخواهی از رأی بدوی هم خواهید داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به نظر کارشناس در مهلت مقرر اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نظر کارشناسان رسمی ظرف 7 روز قابل اعتراض از همان مرجع میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعتراض به نظریه کارشناسی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه اعتراض ارسال کنید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

سلام
اگر مهلت اعتراض به نظر کارشناس تمام نشده میتوانید اعتراض کنید تا به کارشناس سه نفره ارجاع شود

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام در موعد قانونی باید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر مهلت اعتراض تمام نشده از طریق همان شعبه اقدام کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دو.ست عزیز اگر اختیار اجاره ملک ولو بدون دریافت اجاره بها نداشته اید حتما محکوم میشید به پرداخت خسارت ولی چنانچه دادخواست الان در دادگاه مطرح شده توسط صاحب ملک به محض ابلاغ نظریه روز وقت اعتراض دارید که از دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید اگر کارشناس تامین دلیل این نظریه رو ارائه دادن شما بایستی صبر کنید تا دادخواست مطرح بشه از طرف صاحب ملک بعد در جلسه اول دادرسی حضورا از دادگاه تقاضای اعتراض میکنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به نظر کارشناس اعتراض کنید وبه شعبه رسیدگی کننده بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام بله چون اموال مورد سرقت از اموال مثلی بوده و مانند آن در عالم خارج و جامعه وجود دارد شما می توانید آن را به حالت سابق در آورده و بدین طریق ضروریات موجر را پرداخت نمایید تا نیازی به پرداخت قیمت نباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کرده و درخواست برسی مجدد در هیات سه نفره را نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به نظریه کارشناس از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض نمایید و در اعتراض قید کنید ملک رابه حالت اولیه به مالک باز میگردانید.