مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی

با سلام
بنده سال89 رفتم گواهینامه بگیرم که مشکل غش کردن و حساسیت به امپول پنی سیلین(که در 9سالگی این اتفاق می افتاد و بعد از ان مشکلی نداشتم) رو به دکتر بصورت اشتباه توضیح داده که به عنوان صرع تشخیص داده و منو به کمیسیون فرستادند. از اون سال حدود 4 دفعه کمیسیون فرستادن که نوار مغز بدون مشکل بوده و گواهینامه گرفته و تمدید شده.اما پایه 2 نمیدند.
چطور میتونم ثابت کنم من سابقه صرع نداشتم و مشکلی ندارم؟ ایا راهی هست ؟

پاسخ ها :

کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی گواهینامه