مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

بنده در دوران نامزدی هستم
(عقد نه)
یک ماه دیگه قراره عقد کنیم
در این دوران بکارتمو از دست دادم و پیش چند دکتر رفتم و برای اینکه دکترها معاینه ام کنند به دکتر گفتم در دوران عقد هستم که این اتفاق افتاد و نگفتم نامزدم، پیش یه دکتر دیگه رفتم ایشون گفتن ارتجاعیه و منم از فرصت استفاده کردم گفتم گواهی بده،با اینکه میدونستم موقع دخول خون اومد و‌ دوشیزه نیستم،الان با توجه به مشکلاتی که با نامزدم دارم نمی‌خوام عقد کنم ،سوالی که دارم اگر در آینده بخوام ازدواج کنم و دکتر یا پزشک قانونی میگه که پرده م‌ ارتجاعی است با توجه به برگه ای که دارم یا خیر.
و با توجه به اینکه عقد نکردم،پزشک قانونی می‌فهمه که من رابطه داشتم یا نه با توجه به عقدی که نکردم می‌گه ارتجاعیه ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در زمان ازدواج باید به داماد اعلام کنید که باکره نیستید در غیر این صورت اقدام شما مصداق بارز فریب در ازدواج محسوب می شود و زوج می تواند از شما با عنوان فریب در ازدواج شکایت کند.
از طرفی به جهت اینکه باکره نبودید می تواند عقد نکاح را فسخ کند.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

داشتن هر نوع رابطه ای از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات هست. به شما توصیه میکنم اگر قصد شروع زندگی با شخص جدیدی رو دارید حتما صداقت داشته باشید