مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه از نوع سکه و پول

سلام وقت بخیر. در خصوص بذل مهریه از نوع سکه و طلا و مراجعت همسر به دفترخانه طلاق با وکالتی که من بهش دادم مهریه خود رو بذل کرده و بعد از یکماه که صیغه طلاق جاری شد در زمان عده به مهریه خود رجوع کرده
الان من دنبال ی کتابی هستم از استاد کاتوزیان یا دکترین دیگر و فتواهای مراجعه تقلید که بتونم ثابت کنم مهریه از نوع سکه و پول دین محسوب میشه و در زمان طلاق نیز موجود نبوده و عین موهوبه وجود نداشته بلکه مصداق دین هستش وبرابر ماد806 قابل رجوع نبوده هرچند هم که دفتر خانه طلاق ابلاغیه رجوع رو به ادرس دادنامه برام فرستاد و تا پایان عده دستم نرسید و در حالیکه ثنا داشتم هم اجرائیه ثبت ازطریق ثنا ابلاغ نگردید چطور میتونید کمکم کنید. ممنونتم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اینکه ابرا و بذل مهریه توسط زوجه ، در مقابل وکالت در طلاق باشد و یا خیر در مقابل وکالت در طلاق نباشد و جداگانه باشد ، چند حالت ممکن است اتفاق بیفتد