مشاوره حقوقی رایگان - توقيف اموال و مهريه

سلام من ١٠٠٠عددد سكه مهريه ام هست و همسرم داراى ماشين و ملک هست خودم هم يه ملک بنامم هست الان بعد از ١١ سال تصميم به جدايى گرفته ام و به همسرم ميگويم ماشين رو به نام من كند ولى قبول نمى كنه.. ميخواستم بدونم من مهريه ام رو اجرا بزارم اموالش توقيف ميشه؟ و اينكه خودش ميگه هيچ كارى نمى تونى بكنى و چيزى بهت نمیدم خونه خودتم ميگيرم...
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال بدون فوت وقت طی یک دادخواست از مرجع قضائی صالح بدوا تقاضای قرار تامین خواسته (مهریه) و سپس مطالبه مهریه خود را نموده و بعد از صدور قرار تامین خواسته و ابلاغ آن ، اموال وی را چنانچه می شناسید به اجرای احکام مدنی دادگستری جهت توقیف معرفی و در صورت عدم امکان معرفی ، اجرای احکام از طریق استعلام از مراجع ذیصلاح ، اموال وی را شناسائی و توقیف خواهد نمود . در صورتیکه ساکن شهر تهران هستید جهت کسب راهنمائی بیشتر می توانید با شماره همراه اینجانب تماس حاصل فرمائید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست تامین خواسته بدهید و اموال ایشان را توقیف کنید در صورت نیاز به همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید

پرسشگر :

سوال بعديم اينه كه من ميتونم از طريقة بفهمم كه ماشينش رو انتقال داده به كسى يا نه؟ چون سندى داخل خونه پيدا نكردم ولى كارت ماشين به اسم خودش هست هنوز اگه از راهى غير مستقيم مى تونم بفهمم كه سند رو انتقال داده به كسى يا نه بهم راهنمايى كنيد.ممنون

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم "چونکه از لحاظ الکترونیکی بطور کلی و مختصر می توان به سؤالات حقوقی متقاضیان پاسخ گفت لذا جهت اخذ توضیحات بیشتر توصیه می شود با مشاور حقوقی مدنظرتان بطور تلفنی تماس گرفته و اگر ساکن در محل اقامت وکیل و مشاور حقوقی مدنظرتان هستید خدمات حقوقی خود را با مراجعه به دفتر وکالت ایشان و پرداخت اجرت دریافت نمائید .

یک وکیل

سلام
اموال به نام همسرتان می باشد یا به نام کسی انتقال یافته؟