مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

با سلام همسرم 9ماه هستش از طریق اجرای ثبت مهریه رو اجرا گذاشته و هرماه یک چهارم از حقوقم برداشت میشه. الان، توافق کردیم و ایشون در دادگاه مهریه شو بخشید.با حکم دادگاه میشه رفت اجرای ثبت و پرونده مهریه رو مختومه کرد؟یا دو تا پرونده جدا حساب میشه؟ ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در رای دادگاه تصریح شده که ایشان مهریه را بخشیده، ثبت باید پرونده را مختومه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پرونده اجرای ثبت را مختومه کنید