مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده

با سلام
پرونده ی شکایت از همسرم داشتم با عنوان ضرب و جرح و ترک نفقه و توهین به اشخاص عادی که حکم ترک تعقیب صادر شد
می خوام دوباره پرونده ی شکایتم به جریان بیوفته چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست بدهید با حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد با مشورت و راهنمايي وكيل خبره و متخصص طرح دعوا يا اعتراض به قرار نماييد