مشاوره حقوقی رایگان - صدور گواهی عدم امکان سازش به نفع همسرم

سلام وقت بخیر
بنده 6سال پیش عقد کردم و در این مدت همسرم به بهانه های مختلف ازدواج را عقب می انداخت (بخصوص بیماری پدرش) چندین بار شرایط ازدواج را فراهم نمودم اما به بهانه های مختلف از طرف همسرم بهم خورد که شاهد هم دارم.
همسرم بعد از این مدت مهریه و نفقه را به اجرا گذاشته است و محکوم به پرداخت شده ام که به دلیل عدم توانائی مالی دادخواست اعسار دادم و پذیرفته شد و در حال پرداخت هستم. اما همسرم به دلیل نپرداختن نفقه دادخواست طلاق نمود و بعد از سپری شدن مراحل دادرسی حکم عدم امکان سازش به نفع ایشان صادر شد و قاضی به پرداخت های که بعد از الزام از سوی قانون پرداخت شده توجه نکرده و عنوان دارد شرایط ضمن عقد محقق شده و پرداخت های بعدی این حق را از بین نمی برد. دادگاه تجدید نظر هم این رای را تایید نمود. و تنها فرجام خواهی باقی مانده. در ضمن 3سال پیش هم لوازم خانگی برای شروع زندگی خریدم و تحویل ایشان دادم و فاکتور و پرینت حساب که چک از آن پاس شده را هم به دادگاه ارائه نمودم اما هیچ توجهی به آن نشد. و همسرم هیچ دلیل دیگری به غیر از نپرداختن نفقه برای صدور رای نتوانسته ارائه دهد. در ضمن رابطه هم داشتیم و یکبار که عدم تمکین از ایشان شکایت کردم در جواب قاضی هر دو طرف داشتن رابطه جنسی را رد کردیم در صورتی که در سال 94همسرم تست بارداری نیز انجام داده. در صورتی که ایشان مستحق نفقه نبوده. آیا در این شرایط میتوانم دوباره دادخواست عدم تمکین تقدیم کنم و در صورت ثابت نمودن ناشزه بودن ایشان رای عدم امکان سازش را باطل کنم. سپاس

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. عدم تمکین رای عدم امکان سازش را ملغی نمی نماید.لوازمی که خریداری کردید را اگرفاکتور دارید از طریق دادخواست حقوقی استرداد می توانید پس بگیرید.