مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام و درود
یه زمین با پروانه ساختمان که فونداسیون و ستونهای اجرا شده و دیوارکشی دور نیز انجام شده تو شمال خریدم (کاربری مسکونی داره)
2-سه فقره مبایعه نامه از خریداران و فروشندگان قبل از مبایعه نامه خودم که تا سه سال قبل از خرید من بوده دارم و یک بنچاق اسناد رسمی مربوط به زمین اصلی قبل از تفکیک
مربوط به سال 1346 هم دارم . ولی اثری از خریدار موجود در بنچاق مربوط به سال1346، در مبایعه نامه های موجود بعنوان فروشنده نیست . ولی مبایعه نامه بقیه فروشنده ها و خریداران تا 3 سال قبل از خرید من هستند. این مورد می تواند مشکل ایجاد کند؟
الان در حال حاضر چک دوم خرید زمین رو باید پاس کنیم و چک سوم یک ماه دیگه هست که اون رو پاس کنیم و بعد اونها بیاند دفتر خونه و اقرارنامه بنویسند و زمین به نامم بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات نمی توان پاسخ قطعی داد
به هر حال شما باید در قرارداد شرط کنید اگر مشکلی بود فروشنده به شما خسارت پرداخت کند.
و از طرفی باید در اولین فرصت جهت گرفتن سند اقدام کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فروشنده قبول داردو معارضی ندارد شما میتوانید انتقال سند انجام دهید . در غیر این صورت باید اثبات مالکیت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد شد
چون ملک شما به صورت مبایعه نامه عادی معامله میشود حتما باید
قرارداد فروشنده اول و تمام ایادی بعدی تا نفر اخر موجود باشد
و امکان انتقال سند وجود نخواهد داشت مگر
و اقرار نامه که سند مالکیت محسوب نمیشود
و ...