مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام و خسته نباشید .. بنده اسفند سال 98 متهم شدم به پرداخت دیه که کل مبلغ از 5 میلیون تومان کمتر بود و حق اعتراض هم نداشتم و متاسفانه پرداخت نکردم .. با کسی که بعنوان ضامن به دادگاه برده بودم تماس گرفته شده با یه شماره موبایل از طرف اجرای احکام مبنی بر اینکه کسی که شما ضامنش شدی 30 میلیون باید دیه بده میخواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ و اینکه نحوه محاسبه تاخیر به چه صورته ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اجرای احکام کیفری بخواهید تا میزان تاخیر به روز محاسبه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صحیح است و شما باید مبلغ دیه را پرداخت نمایید